Heti Kísérlet

Google Drive segédlet

2015. május 26. - Heti Kísérlet

A következő rövid segédletben az elkészített videó feltöltését, elküldését tekintjük át részletesen. Az egyes lépésekre kattintva (1. lépés ; 2. lépés ...) elérhetővé válik a képi megjelenítés, amit az adott lépéseknél a kijelzőn kell látnod.

1. lépés: Google fiók létrehozása a https://drive.google.com oldalon, (amennyiben már rendelkezel Google fiókkal, nincs más dolgod, mint bejelentkezni) majd a Google Drive-ra bejelentkezés az elkészített azonosítókkal.

2. lépés: A Google Driver tárhelyed alap esetben 5 GB. Kattints az "ÚJ", majd a "Fájl feltöltése" lehetőségre, tallózd ki számítógépedről a feltölteni kívánt videót, majd kattints a "Megnyitás" lehetőségre. Ezt követően a videó feltöltése automatikusan elindul. (A feltöltési idő hosszadalmas is lehet a videó méretének és az interneted feltöltési sebességének függvényében.)

3.1 lépés, 3.2 lépés: Feltöltés befejeztét követően a "Saját meghajtó"-ra kattintva keresd ki a feltöltött videót. A videóra kattints jobb egérgombbal, majd válaszd ki a "Megosztás" lehetőséget. A "Mások meghívása" résznél írd be a következő e-mail címet: fizika.stiefel@gmail.com. Értesítés küldése e-mailben legyen bepipálva. Kattints a "Küldés" feliratra és már el is küldted a videódat.

4. lépés: Videókísérlethez tartozó adatlap kitöltése.

Minden esetben küldünk visszaigazoló e-mailt (24 órán belül) a videókísérletek beérkezéséről, amennyiben nem kapjátok meg, kérjük jelezzétek a fizika@stiefel.hu e-mail címen!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetikiserlet.blog.hu/api/trackback/id/tr527210181
süti beállítások módosítása