Heti Kísérlet

Stiefel Tudományos Kaland - Közönségszavazás

2015. június 09. - Jakus Adam

Tekintsd meg a Stiefel Tudományos Kaland című pályázatunkra beérkezett I. videó kísérleteket facebook oldalunkon, szavazz az általad legjobbnak ítélt csapatra, juttasd hozzá kedvenceidet a győzelemhez! 25 csapat, 25 videó kísérlet, 23 iskola és több, mint 200 kísérletező, elismerésre méltó diák!

Szavazás menete:
1. A Heti Kísérlet facebook oldalán a "Stiefel Tudományos Kaland - I. videó kísérlet - Lájkvadászat" című mappában lévő képek mutatják be a pályázaton indult csapatokat és kísérleteiket.
2. Minden kép mellett, a leírásban megtalálod a csapat videóját, amelyet youtubon tekinthetsz meg.
3. Érvényes szavazáshoz a kiválasztott csapat/csapatok képét kell lájkolnod facebook oldalunkon. (Tehát nem a youtube videót kell lájkolnod a szavazatod leadásához, hanem a csapathoz tartozó, ismertetett mappában lévő képet!)

(A csapatok képének elhelyezése véletlenszerű sorrendben történt!)

Youtube csatornánk: Stiefel Tudományos Kaland - I. videó kísérletek

A bejegyzés trackback címe:

https://hetikiserlet.blog.hu/api/trackback/id/tr127530546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása