Heti Kísérlet

Stiefel Tudományos Kaland - Végeredmény

2015. július 22. - Jakus Adam

A Stiefel Tudományos Kaland pályázatot az idei évben első alkalommal írtuk ki a Heti Kísérlet blog, Stiefel Science szervezésében, a Csodák Palotája szakmai zsűrijének részvételével.

A végeredmény megtekintéséhez kattints a tovább gombra.

A nevezési határidő közeledtével egyre több iskola, csapat jelezte részvételi szándékát ingyenes pályázatunkon. Az első alkalommal megrendezésre kerülő Stiefel Tudományos Kalandon 31 csapat jelezte részvételi szándékát. Ennek köszönhetően 28 oktatási intézmény és közel 400 diák részvételével zajlott pályázatunk, melyet sikerként könyvelhetünk el.

Célközönségként a 2014/2015-ös tanévben 6-12. évfolyamot végző osztályokat, csoportokat jelöltük meg. A jelentkező csapatok alapján a megjelölt teljes korcsoport lefedésre került.

Annak érdekében, hogy ne adódjon jelentős különbség 6. vagy 12. évfolyamot végző csapat/csoport között, olyan értékelési rendszert állítottunk össze, amely garantálja az igazságos értékelést. Többek között ennek is köszönhető, hogy az 1-3. helyezettek között általános iskolás csapat is szerepel.

Végeredmény megtekintéséhez, letöltéséhez kattints az alábbi képre:

Pályázatunk fődíja: egy napos kirándulás Magyarország valamely hegyvidékén, amely során tudományos kísérletek, mérések elvégzésére, a természet- és környezettudományokba való betekintésre nyílik lehetősége a nyertes diákoknak. Második helyezet mikroszkóppal, míg a harmadik okostelefonnal irányítható, üzemanyagcellás autóval gazdagodik.

A résztvevő csapatoknak köszönjük kitartó és fáradságos munkájukat, beküldött kísérleteiket. Úgy gondoljuk, a kísérletek megtervezése és kivitelezése közben mindannyian használható elméleti és gyakorlati ismeretekkel egyaránt gazdagabbak lettetek, amely a későbbi tanulmányaitok során magabiztos tudásként fog visszaköszönni.

Köszönjük részvételeteket, minden csapatnak gratulálunk az elért helyezéshez!

Jakus Ádám
e-mail: fizika@stiefel.hu
Tel.: (1) 415-2010

A bejegyzés trackback címe:

https://hetikiserlet.blog.hu/api/trackback/id/tr497646926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása