Heti Kísérlet

Stiefel Tudományos Kaland díjátadó ünnepség

2015. szeptember 18. - Heti Kísérlet

Az idén a Stiefel Tudományos Kaland díjátadó ünnepsége nyitja meg a Kutatók Éjszakáját!

Gyertek el az eredményhirdetésre, aztán járjátok végig az ELTE laboratóriumait!

Időpont: 2015. szeptember 25. (péntek) 16:00

Helyszín: 1117. Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C. (Déli Tömb), Ásványtani Tanszék, Ásványtár (Díszterem) – Eötvös Loránd Tudomány Egyetem

Szeretettel meghívunk a Stiefel Tudományos Kaland pályázat díjátadó ünnepségére. Az első alkalommal megrendezett pályázat 28 oktatási intézmény, 31 csapat és közel 400 diák részvételével zajlott. A díjátadó a Kutatók Éjszakája programsorozat részeként kerül megrendezésre, ahol a legjobb videó kísérleteket bemutatjuk a nagyközönségnek is.

A díjátadó után kezdődik a Kutatók Éjszakája 2015 (ELTE).

Számtalan tudományos kaland vár rátok az ELTE Kutatók Éjszakája programkínálatának köszönhetően. Kezdjük közösen a programsorozatot!


Vegyetek részt a díjátadón és találkozzatok a többi csapattal, beszélgessetek a természettudományokról kötetlenül.A részvétel regisztrációhoz kötött a terem befogadóképessége miatt. Részvételi szándékotokat kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével jelezzétek. 


Elérhetőség, további információ:

Stiefel Eurocart Kft.
Jakus Ádám STK programvezető
Telefon: +36303202449

Ne feledd! Az idén a Kutatók Éjszakája a Stiefel Tudományos Kaland díjátadójával kezdődik az ELTÉ-n! Ne hagyd ki! Regisztrálj most!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetikiserlet.blog.hu/api/trackback/id/tr177797648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása